Back to All Events

Naustet Viseklubb: Jørgen Dretvik

face.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Jørgen Dretvik spiller en blanding av visesang, pønk og folkemusikk. Musikken er naken og rå, nedstrippa og akustisk med kun gitar og vokal. Tekstene, som fremføres i trøndersk språkdrakt, handler om å gå ned i dypet av seg selv og konfrontere det man møter på godt og vondt. Ved siden av tekstene tar musikken også i bruk vokallyder utenfor språksystemet, i form av atmosfærisk strupesang, primalskrik og spontan tungetale som gir utenomjordiske dimensjoner til utrykket.

To singler / videoer, samt debutalbumet "Intærn Revolusjon" er ute på alle digitale plattformer og etter et år med massiv turnering landet rundt er det nå klart for et nytt år med konserter. Gjør deg klar for en unik musikkopplevelse hvor du tas med inn til kjernen av det å være menneske, gjennom alle følelsesregistrene vi har å spille på og ut med det sårbare, det nære og det som er ekte.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.
Billettpris: 175,- (ink. avgift)
Viseklubbmedlemmer/studenter: 125,- (ink. avgift)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets
Earlier Event: April 21
Sauna TALK: Kjersti Wøien Haaland
Later Event: April 25
Konsert: ABER/Klondike