Back to All Events

Konsert: ABER/Klondike

facebook.jpg

Det blir en aldri så liten popfest på Salt, da vi torsdag 25. april kickstarter våren og ABER slår seg sammen med Klondike for å sette stemninga for helga.

ABER
Med mye erfaring fra hver sin kant av musikkmiljøet i Oslo og London fant ABER hverandre i sin felles kjærlighet for catchy popmusikk med en liten touch 80tallspastisj.

Debutsingelen «I don’t love you anymore» ble sluppet våren 2018 etterfulgt av en fullsatt slippkonsert på Hva Skjer i Oslo, og support for Veronica Maggio på Kurbadhagen. Høsten etter reiste bandet på turné som support for Chris Medina. Etter å ha brukt mye av høsten og våren i studio, feirer de 25. april også slippet av bandets neste singel «Gold».

KLONDIKE

Som et liveband, er Klondike allerede et undergrunnsfenomen i Oslo. De kjent for sine uhyre sterke liveopptredener - enten det er i en stue, på en klubb, på toppen av Holmenkollbakken eller på en stor festivalscene, som for eksempel OverOslo og Skral Festivalen. De fem osloværingenes eneste mål er at du koser deg. Med et skyhøyt energinivå fremfører de musikken sin med synkrondans, glede og enorme mengder glimt i øyet. Det er heller ikke uvanlig at de drar opp publikum på scenen, skulle det passe seg.

Dørene åpner kl. 19.
CC: 200,- (ink. avgift)
Hvor: Árdna

Foto: Sverre Simonsen / Anine Desire

Get Tickets
Earlier Event: April 23
Naustet Viseklubb: Jørgen Dretvik
Later Event: April 26
Sauna session: Olle Abstract