Back to All Events

Oslo Open på SALT

facebook.jpg

Se kunsten skapes på SALT! En knippe kunstnere som jobber med kunst i offentlig rom vil bruke SALT som arena under OSLO OPEN, for visning og testing av sin kunst. Under OSLO OPEN holder kunstnere i hele byen sine atelier åpne for publikum. For kunstnere som har sin praksis i det offentlige rom, er stedet og menneskene der også med på å skape opplevelsen av kunsten. Når samtidskunstnere bruker SALT som arbeidsplass denne dagen er det neppe monumenter og malerier du får se, men snarere overraskende opplevelser. 

Kunstnerne samarbeider med Allmenning, som er initiert av kunstnere med bakgrunn fra masterprogrammet i kunst og offentlige rom ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Disse kunstnerne kommer til Oslo Open på SALT:
Vibeke Frost Andersen
Hild Borchgrevink
Maria Wang Kvalheim
Camilla Wexels Riser
Seb Sanders
Hege Pålsrud
Annie Chen

OSLO OPEN 
Oslo Open er Norges største kunstfestival og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet Oslo Open 2018 (som gikk av stabelen 21. & 22. april 2018) åpnet 400 av Oslos kunstnere dørene for publikum og det var duket for en intensiv helg full av unike kunstopplevelser og mulighet for å delta på arrangementer som Åpne Atelierer, BOO! (Barnas Oslo Open), guidede turer, samt en rekke utstillinger arrangert av og med byens kunstnere.

Arrangementet er gratis og åpent for alle!

Earlier Event: April 26
Sauna session: Olle Abstract
Later Event: April 27
Night Market: Handmade in Norway