Back to All Events

Turist i egen by 2019 på SALT

HEADER.jpg

Sommeren 2019 kommer det til å yre av liv som aldri før på Langkaia i Oslo! SALT steller i stand festivallignende tilstander - HVER UKE! Det blir foodtrucks med mat fra fjernt og nært, musikk, kunst, dans, film og mye, mye, mer! Siste helgen i april peiser vi på med offisiell åpning av kalaset og søndag 28. april er det i tillegg tid for Turist i egen by 2019.

SALT inviterer til marked med Handmade In Norway, det blir DJ fra vår splitter nye utescene hele dagen og alle våre nye foodtrucks serverer mat og smakebiter fra sommeren som kommer. For hele familien blir det danse-workshop med Subsdans og Soul Sessions Oslo inviterer alle til å lære å kjenne rytmen i kroppen og danse på kaikanten!

SALT og kafé Naustet er åpent fra kl. 11 til 23.
Handmade in Norway har marked fra kl. 12 til 17.
Subsdans holder workshop for barn fra kl. 14 til 16.
Soul Session inviterer alle til dans fra kl. 16 til 19.

PS. Det er gratis å delta på alle danseworkshops for alle både med og uten Turist i egen by-pass!

__________________________

ENGLISH:

This summer there will be more happening than never before on Langkaia in Oslo! SALT is serving festival vibes every week. There will be lots of food trucks, music, art, dance, film and much, much more. The last weekend of April we celebrate this with an official opening Sunday April 28th, when it’s also Tourist in Your Own City all over Oslo.

SALT invites you to visit the market ‘Handmade in Norway’, chill to DJs playing from our brand new outdoor stage and get a taste of our food trucks’ summer menues. We also invite the whole family to a dance workshop with Subsdans, and Soul Session invites everyone to learn how to feel the rhythm and dance on the quay!

SALT and café Naustet is open from 11am to 11pm.
Handmade in Norway opens the market from 12 to 5pm.
The Subsdans workshop for kids is from 2pm to 4pm.
Soul Session invites to dance from 4pm to 7pm.

PS. It's free to attend all workshops with or without the Tourist in Your Own City pass.

Earlier Event: April 27
Sauna session: Niilas