Back to All Events

Afterwork med Trænafestivalen og SeilNorge

Header1.jpg

Noen havfolk er også byfolk og da må vi nesten møte de der de er. Derfor samler Trænafestivalen og SeilNorge sine beste havfolk og steller i stand en aldri så liten afterwork 5. april på SALT - og DU er invitert.

For det meste blir det bare hygge i godt lag, men for de som lurer på å gjøre ekte havfolk av seg og bli med ut til Trænafestivalen 11.-14. juli, og kanskje gjøre turen med SeilNorge, blir det litt nyttig informasjon å hente. Du får hilse på de rette folka som kan hjelpe deg på veien og Trænafestivalen gir tips og triks til hvordan du får mest mulig ut av hele festivalopplevelsen!

SALT åpner baren i Bazaar, det blir noe digg og spiselig til de første som kommer og plutselig står det en musikalsk smakebit fra årets festival på scena!

Ta med festivalgjengen din og kom og heng med oss!

Dørene åpner kl. 16.30


Om Trænafestivalen

Træna er en av landets minste kommuner med rundt 500 innbyggere. På Husøy hvor festivalen finner sted bor det omlag 400 mennesker. I fantastiske omgivelser og med sterk kunstnerisk integritet, har Trænafestivalen befestet sin posisjon som et av Norges vakreste kulturarrangement. Trænafestivalen 2019 går av stabelen 11.-14. juli. På plakaten står foreløpig Team Me, Tommy Cash, No. 4, girl in red, Kate Tempest, Pen Gutt, brenn, Lisa Skoglund, Sanskriti Shretha og Demokratisk Dansegulv.

trena.net

Om SeilNorge

For 10. året på rad arrangerer SeilNorge sine seileventyr til og fra Trænafestivalen, og du er velkommen til å bli med! Tjuvstart festivalen med en ukes seilas opp Helgelandskysten først, eller bli med på turen videre opp Helgelandskysten til Lofoten etter festivalen. SeilNorges turer er en blanding av seiltur og seilkurs, og krever ingen forkunnskaper. Kan du ikke seile så lærer du underveis.

seilnorge.no 

Earlier Event: April 2
Naustet Viseklubb: Anna Kajander
Later Event: April 5
Sauna session: Olle Abstract