Back to All Events

Bryggedans: MUD session

face.jpg

(english below)
Hele sommeren 2019 inntar MUD Sessions SALT, så det blir dansing og gode vibes med sola i ansiktet og utsikt utover Oslofjorden hver eneste lørdag. Husk å ta med badetøy!

MUD Session er et åpent dansejam hvor housemusikk, - dans og -kultur står i fokus. Housedanskulturen har eksistert i New York City siden slutten av 70-tallet og vi ønsker å dele og videreføre denne kulturen. Du er hjertelig velkommen uansett om du bare vil lytte til musikken og føle på stemningen, eller danse fra start til slutt. Gulvet er åpent for alle som liker musikk og dans, uavhengig av erfaring og bakgrunn! 

MUD Session ble startet av det New York-baserte crewet MAWU i 2009, og videreført i Oslo i 2015. MUD står for Movement Un-Defined, og er en åpen plattform for alle som er interessert i housemusikk- og dans. På hver MUD Session har vi DJ’s; enten våre egne DJ’s Niwin og DJ Gahr, eller gjeste-DJ’s.

SALT art & music er en arena hvor du kan oppleve musikk, film, kunst, humor, litteratur og daytime parties hver uke. Her er det sauna, foodtrucks og hengekøyer rett ved fjorden. Alt dette bare fire minutter gange fra Oslo Sentralstasjon.

MUD session er gratis og åpent for alle. 
Hver lørdag, med unntak av 15. og 22. juni.Welcome to MUD session! Enjoy the pulsating vibe of house culture by the fjord, with the sun in your face, in the midst of Oslo!

The housedance culture have been thriving in New York since the 70s and we want to share this culture with Oslo. Come and listen to good music, feel the vibe and dance with us - the floor is open to anyone who likes music and dance every Saturday! 

MUD session was started by the New York based crew MAWU in 2009 and came to Norway in 2015. MUD stands for Movement Un-Defined, and is for anyone who is interested in housemusic and -dance.

SALT art & music is an arena where you can experience music, film, art, comedy and literature. Enjoy saunas, street food, chill hammocks and several bars on the harbor by the fjord. We are located only a 4-minute walk from Oslo Central Station.

MUD session is free and open for all.
Every Saturday, except June 15th and 22nd.

Earlier Event: August 17
Virvar 2019
Later Event: August 17
SALT art & music #15 (17.08)