Back to All Events

17. mai på SALT

face.jpg

Velkommen til 17.mai-feiring på SALT! Som en av Oslos største uteserveringer holder vi selvfølgelig åpent slik at du kan få deg noe godt i glasset og en matbit når frokosten er overstått eller du er ferdig med å gå i tog. Vi har mange foodtrucks på området som serverer et bredt utvalg av mat, så her finner du noe for hele familien! Flere DJ'er, blant dem Olle Abstract, skal spille deilige tunes fra Pyramiden, Havsorkesteret byr på jazz og viser på Pynten, og du kan kjøpe billett til konserten med han gaiden og Vegard & Ivar-band i Langhuset hvis du trenger litt ekstra kulturelt påfyll.

Program:
12-15: DJ TBA (Pyramiden)
15-18: Olle Abstract (Pyramiden)
17-20: Havsorkesteret (Pynten)

Vi gleder oss til å feire med dere!

Vi tar dessverre ikke imot reservasjoner denne dagen - hos oss er det førstemann til mølla!
Området åpner kl. 11 og det er selvfølgelig gratis å komme inn.

Billett til konserten med Han Gaiden og Vegard & Ivar-band: universe.com/hgvi170519