Back to All Events

17.mai-fest med Han Gaiden og Vegard & Ivar-band

face.jpg

Han Gaiden og Vegard og Ivar-band inviterer til tidenes feiring av selveste nasjonaldagen på SALT!

Etter is og barnetog er det tid for en god fest. Da er det ingenting som passer bedre enn ordentlig god indie med forrykende sceneshow, etterfulgt av elektronikapop med dansbare housebeats. Ta med venner, og bli med og dans og fest til ekte god livemusikk!

Vegard og Ivar-band har etter sin opptreden på Trondheim Calling blitt en snakkis for deres vanvittige liveopptreden og uhøytidelige tilnærming til musikk. Her skal det godt gjøres å ikke komme i dansestemning når funky gitarsoloer møter chille synthvibes.

«Helgens store høydepunkt… Jeg har ikke annet å si enn: Kan noen please få signet dette bandet?» - Birgitte Bjerke, Gaffa - Trondheim Calling 2019

Christian Østeng Franzén(vokal) Sofie Tollefsbøl(fløyte og vokal) Mats Jøgen Lian Tildheim(keys) Andreas Rukan(bass) Ask Vatn Strøm(gitar) Iver Armand Tandsether(gitar) Vegard Staum(trommer).

Han Gaiden er en ny og hipp Oslobasert elektronikatrio. De har allerede bemerket seg godt på studentscener som Serendipfestivalen og Rå!. Trioen henter inspirasjon fra house, eksperimentell pop og ambient, og leker med vokalharmonier, åpne partier med improvisasjon, dansbare beats samt sårbare tekster fra det unge sinnet.

”Kveldens høydepunkt. Suggerende rytmer, deilige akkorder og vokalharmonier. Han Gaiden leverer.” - Brage Herlofsen, Universitas - Serendipfestivalen 2019

Ingrid Skåland Lia(saxofon, vokal, elektronikk) Kristin Myhrvold(vokal, elektronikk) Ragnhild Moan(vokal, elektronikk)


Dørene åpner kl. 19.30 og konserten starter kl. 20.30
ID: 18 år
CC: 120,- ink. avgift (ordinær) / 90,- ink. avgift (student)
Hvor: Langhuset
OBS! Billettene vil være dyrere i døra; 150,-/120,-

Get Tickets

Earlier Event: May 17
17. mai på SALT
Later Event: May 18
Sauna session: Olle Abstract