Back to All Events

Naustet Viseklubb: Malene Markussen

face.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Malene Markussen er en låtskriver og artist fra Vestby, bosatt i Oslo. Musikken har røtter i det pop elektroniske landskapet og kjennetegnes av sterke melodier og personlige tekster på norsk.

Etter mange år som vokalist i rockeband bestemte Malene seg for å gå solo og i 2016 gav hun ut sitt debutalbum « Aldri I Ro». Et svevende og melankolsk pop album om å alltid bevege seg fremover.

Siden debutalbumet har Malene slått seg sammen med produsentene Peter Michelsen (Donkeyboy) og Christoffer Simpson fra Norsk Lydstudio og jobbet med flere singelrekker for å bygge seg opp som artist, samt skrevet låter for artister som Kyle Alessando og Noep.

10. Mai 2019 er Malene klar med sitt andre soloalbum Under Vann. Et album som formidler tanker, erfaringer og følelser som ellers kan være vanskelig å snakke om. Ønsket er å vise lytteren at de aldri er alene og at det alltid er håp.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.00
ID: 18 år
Billettpris: 175,- (ink. avgift)
Viseklubbmedlemmer og studenter: 125,- (ink. avgift)
Hvor: Naustet

Get Tickets
Earlier Event: May 23
Revy: For et underliv!
Later Event: May 23
Klubb: Fluxusluxus