Back to All Events

Minikonsert og singelslipp med Lyse Netter

face.jpg

Fredag 24. mai slipper Lyse Netter sin nye singel "Vi lar aldri sola gå ned". Låten er en hommage til den nordnorske sommernatta og dette feirer de med en akustisk minikonsert i Naustet på SALT.

Lofotbandet Lyse Netter ble braklansert med singelen "Prøva Igjen" våren 2017. Låten gikk rett inn på spillelistene til NRK P3 og P1 og ble en av sommerens mest spilte norske låter på radio. I fjor gjorde bandet en omfattende festivalrunde med Trænafestivalen og Trevarefest som noen av mange høydepunkter. Høsten 2019 er det klart for Lyse Netters debut-EP.

Bandets 5. singel "Vi lar aldri sola gå ned" er en velprodusert og lettbent sommerlåt som driver gjennom lyse sommernetter. Låten nikker til internasjonale popstorheter som Troye Sivan og The 1975, samtidig som det nære nordnorske tekstuniverset holder oss godt plantet på nordlig breddegrad. Vi tas med ned i fjæresteinene med den beste gjengen etter at utestedene har stengt, hvor den eneste planen er å ta natta som den kommer. Mye tyder på at midnattsolas døgnblindhet, fjorårets festivalsommer og all nattbadinga har satt sine spor. Og kjenner vi gutta rett er det ikke usannsynlig at det blir en sånn kveld fredag 24. mai også.

I naustet vil bandet spille en eksklusiv akustisk minikonsert i et format som du ikke har hørt låtene i før. De lover god stemning, muligheter for kveldsbad, skåling og et frampek mot tida som de setter høyest og kveldene vi alle ser frem til.

Når sola aldri går ned!

Dørene åpner kl. 19.30
Konsertstart kl. 20.00
Konserten er gratis.

Earlier Event: May 24
Sauna session: SVANI
Later Event: May 25
Ecotrail Oslo - The 5th Edition