Back to All Events

Naustet Viseklubb: Malin Sallstedt / supp: Herman Wildhagen

face.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Malin Sallstedt skriver sanger rett fra hjertet. Musikken er inspirert av 60- og 70-tallets folkesangere, den musikken hun fant som liten gjennom foreldrenes vinyl-samling full av storheter som Joni Mitchell, Bob Dylan, Neil Young med flere. Malins varme stemme formidler egne fortellinger og refleksjoner om hverdagens små og store dilemmaer, og følelsene som omfavner oss mennesker. Hun har en bakgrunn i jazz som setter farge på tonespråket hennes, men soloprosjektet og sangskriving er nå hovedfokuset. Et ønske om å gi plass til teksten, åpnet opp veien for hennes måte å skrive låter.

I 2013 flyttet hun fra Stockholm til Trondheim, hvor soloprosjektet så startet. Hun er siden i høst tilbake med base i Stockholm men hjertet vil alltid være litt hjemme i Norge.

Den 24. mai slipper Malin debutalbumet Bloom free, innspilt i Øra Studio med Karl Klaseie og som gis ut på Havtorn Records (SE). Dette feirer hun med releasekonsert på Naustet den 26. mai. Hun har med seg singer/songwriter Herman Wildhagen som har spilt en viktig rolle for albumet, som også spiller en konsert som oppvarming for kvelden.

Herman Wildhagen:
Herman Wildhagen skriver låter i vise/folk-landskapet, der han dyrker både det nære og inderlige, så vel som det mer eksplosive. Med fløyelsmyk, behersket vokal og glimrende gitarspill, fanger Wildhagen oppmerksomheten til alle i rommet. Til høsten er Herman Wildhagen aktuell med albumet "Fumes", som følger opp debututgivelsen "Next Time EP" (2017) som mottok mye ros fra NRK P3 Urørt og diverse musikkblogger.

Ved siden av å spille i en rekke andre band, har han med sitt soloprosjekt varmet opp for Thomas Dybdahl og Frøkedal, blitt kåret til vinner av Studentersamfundet i Trondhjems demotapekonkurranse, og blitt plassert på plakaten til Trondheim Calling både i 2017 og 2019. Han har mottatt gode kritikker for sine liveopptredener, og musikken hans har vært å høre i NRK-serien "Unge Lovende", samt på NRK P1, P3 og diverse andre radiostasjoner.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.
Billettpris: 175,- (ink. avgift)
Viseklubbmedlemmer og studenter: 125,- (ink. avgift)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets
Earlier Event: May 26
Bryggedans: Salong
Later Event: May 27
Tractor Circus