Back to All Events

Tractor Circus

face.jpg

Tractor Circus er på vei! I slutten av mai kommer vi til Salt og slenger oss rundt i den Arktiske Pyramiden som tørka fisk!

Traktor Circus låner traktorer, låver, seilbåter og havner, og byr opp til sirkus, musikk, latter og lek. Vi er fire kvinnelige artister. Tre sirkusartister som utfolder seg innen forskjellige sirkusdisipliner og en musiker med et hjerte av punk men med en sterk forbindelse til svensk visesangtradisjon.

Tractor Circus søker det som er nytenkende og annerledes. Vi bor i våre vans og er stadig på reisefot. Med Tractor Circus' forestilling viser vi både utfordringene og gledene et slikt liv byr på. I dagens samfunn savner vi de nære relasjonene og møtene mellom mennesker. Folk oppsøker folkemengder og store arenaer. Ofte er målet å nå ut til flest mulig både på scenen og i den digitale verden. Tractor Circusvil tilbake til mennesket. «Vi vil komme til unnsetning når tommelen stivner og nakken bøyes over de glødende smarttelefonene!»

Tidspunkt:
27 mai kl 19.00
28 mai kl 19.00

Billettpriser:
Barn (opptil 18) 120,- (ink. avgift)
Voksen: 170,- (ink. avgift)
Donasjonsbillett 300,- (ink. avgift)

Hvor: Den Arktiske Pyramiden

Get Tickets