Back to All Events

Building Instrument/sauna/Det Andre Teatret/DJ Olle Abstract mm.

face.jpg

Sommeren på SALT vil bli en eneste lang festival, og for å feire det, samt å feire åpningen av våre nye kulturlandsby inviterer vi til dagsfestival!

Vi ønsker velkommen til en helaften på SALT hvor du kan få en smakebit på sommeren. Vi fyller våre gamle og nye arenaer med konserter, impro, utekino, DJs og inviterer alle til å prøve vår nye sauna Skroget. Klokken 22 går Building Instrument på utescenen Pyramiden med sitt magiske lydlandskap og etter det danser vi oss inn i natten med klubb både i Bazaar og Ardná med DJ Endre Dalen og DJ Conekticut!

PROGRAM:
18.00-22.00 - DJ Olle Abstract (Preikestolen)
18.00-23.00 - Sauna i Skroget
20.30-21.30 - Impro med Det Andre Teatret (Langhuset)
22.00-23.00 - Building Instrument (Pyramiden)
23.00-23.15 - Innvielse av nytt kinolerret 'I Don't Want To Be An Ant' - Nicolas W Hugh og 'The Day of Removal' med Farhad Kalantary.
23.00-01.00 - Klubb i Bazaar med DJ Endre Dalen
23.00-01.00 - Klubb i Árdna med DJ Conekticut
23.15-01.00 - Nattkino (Langhuset)

Sjekk ut hva vi tilbyr av mat på området her: salted.no/food, og dersom du vil besøke saunaen husk badetøy, håndkle og
hengelås!

ID: 18 år
CC: 200,- (ink. billettavgift)
Billetten inkluderer ALLE aktiviteter nevnt ovenfor.

Get Tickets

Building Instrument er en Bergensbasert trio som blander akustiske og elektroniske uttrykk gjennom sine helt særegne komposisjoner. Musikken favner om mye og er sjangeruavhengig, med kreativitet og lekenhet i sentrum. Reisen går gjerne fra catchy rytmer via frie improviserte partier, til følelsesladede melodier. Tekstene er på moldenserdialekt, skrevet av vokalist Mari Kvien Brunvoll. Som band danner de et unikt uttrykk, som høres bare ut som nettopp Building Instrument.

Earlier Event: May 28
Tractor Circus
Later Event: May 29
Allsang på Kaikanten