Back to All Events

Campingkompaniet pres.: Askeladden som kappåt med trollet

Foto: Sandra Dal

Foto: Sandra Dal

Campingkompaniet er et omreisende teater- og musikkompani – ja en krysning mellom teatertruppen i Reisen til Julestjernen og fargerike Hippier - som består av skuespillerne Lisa Birkenes Thun og Sofia Knudsen Estifanos. Hvert år pakker de den gøye, glade bilen sin full av fortellinger, campingutstyr, instrumenter og glede og reiser rundt for å tilby teater, dikt og visekvelder i Norges land. Og første stopp er SALT!

De kommer med den forrykende familieforestillinga “Askeladden som kappåt med trollet” (Regi: Erik Bauck Bårdstu). Den handler om Askeladden som mot alle odds lurer det slemme trollet og redder familien sin. Eller handler den om Askeladden som må ta konsekvensene av å ha eldre søsken som egentlig burde ha lært å stå opp for seg selv for lenge sida? Eller handler den om et uskyldig gammelt troll som opplever å få hagen sin invadert av fremmede? Snakker vi egentlig grove brudd på eiendomsretten her? Og hvor mye grøt er det egentlig plass til i en mage? Vi får se.

Forestillingen passer for barn fra 4 år og oppover.
Dørene åpner kl. 13.30, forestillingen starter kl. 14.00.
Billettpris: 100,- (barn) / 150,- (voksen)
Hvor: Bazaar

Kjøp billetter
Earlier Event: June 28
Fotball-VM på SALT
Later Event: June 29
Fotball-VM på SALT