Back to All Events

Kaada/sauna/Det Andre Teatret/DJ Strangefruit ++

face2.jpg

Sommeren på SALT vil bli en eneste lang festival, og for å feire det, samt å feire åpningen av våre nye kulturlandsby inviterer vi til dagsfestival!

Vi ønsker velkommen til en helaften på SALT hvor du kan få en smakebit på sommeren. Vi fyller våre gamle og nye arenaer med konserter, impro, utekino, Djs og innvier alle til å prøve vår nye sauna Skroget. Klokken 22 går Kaada sin solokonsert på utescenen Pyramiden. Etterpå danser vi oss inn i natten med klubb både i Bazaar og Ardná med DJ DJ Endre Dalen og DJ Conekticut!

PROGRAM:
18.00-22.00 - DJ Strangefruit (Preikestolen)
18.00-23.00 - Sauna i Skroget
20.30-21.30 - Impro med Det Andre Teatret (Langhuset)
22.00-23.00 - Kaada (Pyramiden)
23.00-23.15 - Innvielse av nytt kinolerret 'I Don't Want To Be An Ant' - Nicolas W Hugh og 'The Day of Removal' med Farhad Kalantary.
23.00-01.00 - Klubb i Bazaar med DJ Endre Dalen
23.00-01.00 - Klubb i Árdna med DJ Conekticut
23.15-01.00 - Nattkino (Langhuset)

Sjekk ut hva vi tilbyr av mat på området her: salted.no/food, og dersom du vil besøke saunaen husk badetøy, håndkle og
hengelås!

ID: 18 år
Billettpris: 200,- (ink. avgift)
Billetten inkluderer ALLE aktiviteter nevnt ovenfor.

Get Tickets

John Erik Kaada, eller bare Kaada, er komponist og musiker med en enorm spennvidde. Kaada er en av landets mest brukte filmkomponister, og har høstet mye anerkjennelse nasjonalt og internasjonalt for sin musikk. Han er også kjent for sitt samarbeid med Mike Patton (Faith No More) og som en del av trioen Clorform. Solo har han er rekke flotte utgivelser bak seg.

I 2018 kom Kaada med soloalbumet Closing Statements, et nydelig album som tar på seg den ikke helt ubetydelige oppgaven å utforske døden, de siste ordene som sies og om hvordan det reflekteres i livet. Dette er musikk som inviterer til aktiv lytting og innlevelse, som en film for ørene om du vil.

Kaada kjører solo på SALT med piano, rhodes og elektronisk krydder.