Back to All Events

NM i tørrfiskkasting 2019

Billettheader.jpg

HVEM KASTER TØRRFISKEN LENGST?

Bodøfestivalen og Trænafestivalen inviterer for TREDJE år på rad til Norgesmesterskap i tørrfiskkasting på SALT art & music i Oslo. Mesterskapet går av stabelen fredag 31. mai og konkurransen starter kl 20:00. Det er gratis å delta, men vi har satt et tak på 80 deltakere så her er det første hen til hjella som gjelder.

PÅMELDING: universe.com/nmtorrfiskkasting2019

Å kaste tørrfisk handler om å finne balansen mellom rå kraft og finslepen teknikk, og det lengste kastet vinner. Kun ett kast per person i innledende runder. Vi deler opp i dame- og herreklasse og de 3 beste kasterne fra hver klasse går til finalen hvor vinnerne skal kåres.

Lengste kast premieres med billetter til Trænafestivalen 2019 og Bodøfestivalen 2019. I tillegg byr SALT art & music på gratis sauna i Árdna til vinneren ut 2019.

Etter mesterskapet blir det fest i Naustet til natta tar oss.

Earlier Event: May 31
Show/klubb: Bingo BAR
Later Event: June 1
Musikkfest på SALT