Back to All Events

Show/klubb: Bingo BAR

face2.jpg

Bingo BAR er det sorte får i Bingo-familien og skal gi deg en sosial og larmende opplevelse utover det sedvanlige. Dette er et varieteshow som møter rave som møter bingo i teltet på SALT.

Det blir glitter og DJ - og selvfølgelig premier til vinnerne; intimkonserter, discokuler og obskure konkurranser. Det blir fortsatt numre som skal avkrysses, rekker og fullt hus - det ER fortsatt bingo. Men dette konsept lever av seg selv, noen ganger er det litt utenfor noens kontroll hva som skjer, men det meste hilses velkomment. Det blir intenst, forventningsfullt og følelsesladet. Det kan ikke forklares. Det skal oppleves. Sånn er det bare.

Og når noen tilslutt får BINGO starter festen på ordentlig og Bazaar forvandles til klubb.
We are just adding some bar to the bingo – velkommen til Bingo BAR! Vi stiller med fire bingoplater og avkrysningstusj per pers, i tillegg kan du kjøpe flere bingoplater hvis du trenger det!

Dørene åpner kl. 19.00, showstart kl. 20.00. Bingoen varer til kl. 23.00, deretter blir det klubb frem til kl. 01.00. 
Billetten inkluderer fire bingoplater og avkrysningstusj. Flere bingoplater koster 10,- per stykk. 
ID: 20
Hvor: Bazaar

By proxy startet opp Bingo BAR-konseptet da de var kunstnerisk ledere på Teater Momentum (et institusjonsteater i Odense) året 2017/18. På Teater Momentum gjennomførte de tre av tre planlagte events. Det viste seg å være en hit; første gang var det fullt, andre gangen var det lange ventelister og tredje gangen oppgraderte de til en sal med plass til 200 og likevel hadde de ikke plass til alle interesserte. Siden den gang har Bingo BAR vært i KBH og i Tyskland og skal blant annet opptre på Nørrebro teater iløpet av høsten 2019..

Kjøp billetter

By proxy startet opp Bingo BAR-konseptet da de var kunstnerisk ledere på Teater Momentum (et institusjonsteater i Odense) året 2017/18. På teater momentum gjennomførte de tre av tre planlagte events. Det viste seg å være en hit; første gang var det fullt, andre gangen var det lange ventelister og tredje gangen oppgraderte de til en sal med plass til 200 og likevel hadde de ikke plass til alle interesserte. Siden den gang har Bingo BAR vært i KBH og i Tyskland og skal blant annet opptre på Nørrebro teater iløpet av høsten 2019.

Earlier Event: September 15
Sauna session: Árdna Ambient
Later Event: September 21
Sauna session: World Wellness Weekend