Back to All Events

Musikkfest på SALT

face.jpg

SALT starter musikkens dag med lansering av det nye labelet Rohdos Records. De bringer med sine hotteste artister og sydenstemning. Fra ettermiddagen kommer MUD Session Oslo og fyller opp arenaen med House, Disco, Funk og ikke minst erfarne og uerfarne dansere - ja det er bare å slenge seg på.

Dagens program:
13.00: Caterina Eliza
13.30: Humle
14.00: Living Alma
14.30: Himla
15.00: HUMA LUMA
15.30: Pikekyss
16.00: Divest
17:00: MUD Session Oslo

Gratis inngang
Hvor: Pyramiden/uteområdet

I syv år har undergrunnsprodusenten Jonas Rohde Moe jobbet med band og artister som Brenn, Disaster in the Universe, Kaja Gunnufsen, Mats Wawa og Pikekyss i det signaloransje studioet ‘Rohdos’.

Med tiden har lokalet utvidet seg til å bli et kollektiv av unge gitarband, produsentspirer og multimediale kreative sjeler. Nå har fire av disse slått seg sammen og startet det uavhengige plateselskapet ‘Rohdos Records’. På musikkfest har de fått med seg et knippe gode venner til det som har blitt en meget sterk lineup.

SALT art & music er en arena hvor du kan oppleve musikk, film, kunst, humor, litteratur og daytime parties hver uke. Her er det sauna, foodtrucks og hengekøyer rett ved fjorden. Alt dette bare 4 minutter gange fra Oslo Sentralstasjon.


Divest
Divest er et indieband fra Moss, inspirert av the strokes, pavement og vårlige langtidsvarsler. Etter å ha vært månedens urørt på P3 i April, slippes deres Debut EP 24 mai.

Pikekyss
Pikekyss er norsk indie-pop ́s nye forførerske. Med en ungdommelige lekenhet inviterer bandet lytteren til å ta på seg danseskoene og å bli med inn i deres verden.

Humle
Humle lager rastløs, energisk og gitardrevet pop som sender tankene til Veronica Maggio og svensk popsensibilitet. Hans debutalbum kommer til høsten.

Huma Luma
Huma Luma er et 5-mannsband fra Halden som leker seg med mange sjangertrekk og spiller høy, riffbasert indierock, farget med melodiøse vokalharmonier.

Himla
Himla er en artist som har forflytta seg fra det rolige småby-Sørlandet til å aldri rekke trikken i Oslo for å lage blid indiepop på flekkefjordsk.

Living Alma
Living Alma er et Halden-basert indie/folk/pop-band. De har nylig vært i Athletic Sound og spilt inn sin første EP « Sleepy Sun»

Caterina Eliza
Caterina er et nytt tilskudd på pophimmelen. Hun utforsker ulike sjangre med sin fantastiske stemme. Caterinas musikk er en herlig miks av Soul, R n B og nyere, mer moderne elementer.