Back to All Events

Leseprøve og kickoff-fest for "Valkyrienes siste endelikt"

56877143_1027115874147910_2687367466673242112_n.jpg

Etter både publikumssuksesser som “Den tendensiøse enkemann” og fiaskoer som “Det viktige skjøtet” er gjengen fra Trosterud endelig tilbake med et flunkende nytt skuespill som skal premiere i 2019. Stiftelsen Trosterud (tidligere Trosterudspelet) melder at de har lært av sine feil og lover både humor, drama, kjærlighet, politisk brodd og ikke minst, null dødsfall under innøvingsperioden til deres nyeste familieforestilling: “Valkyriens siste endelikt”. Med dette inviterer vi alle til Kickoff-fest på selveste Salt!

Det vil bli Bli Kjent-leker, bading og basting, Walfrids berømte krydderkake og annonsering av gruppesjefer. Dette vil også bli første anledning til å melde seg som frivillig til de forskjellige gruppene. Og sist men ikke minst, vi skal ha gjennomlesing av manus!

Klarer du ikke å vente med å finne ut hva dramatiker Oslo Bøler har kokt opp denne gangen? Gleder du deg til å bli kjent med de andre frivillige? Eller kanskje du er nysgjerrig på hvilke 1000 år gamle hemmeligheter som ble oppdaget under Trosterudvillaen under de nyeste arkeologiske utrgavingene? Kom på leseprøve og Kickoff-fest på Salt, 10. mai!

Vel møtt!
---
ID: 18 år
Gratis

Earlier Event: June 9
FLINK: Ocean Apocalypse
Later Event: June 11
Naustet Viseklubb: Emilie Sofie