Back to All Events

SALT på Havnelangs 2019

face.jpg

Vi inviterer til workshop for barn (fra ca. 5 år og oppover) i Langhuset mellom 12.00 og 16.00 hvor de kan lage morsomme sjødyr av resirkulert materiale mens de hører på fortellinger fra havet. Vi har alt av materialer du trenger til dette, så kom, lek og vær kreativ! Dukkemakeri går over i lek og rollespill, veiledet av profesjonelle scenekunstnerne, i samarbeid med Ellen Jerstad, Pia Gullichsen og Hege Pålsrud.

Vi arrangerer også fruktsjimpansebowling! Har du smakt Fruktsjimpansebrus? Vil du å prøve å spille minibowling? SALT sin samarbeidspartner Mack inviterer deg og hele familien til fruktsjimpansebowling hos oss hvor du kan vinne ulike spennende premier. Mack inviterer dere også til å smake på et helt nytt vann med bobler (Arctic Water) med spennende smak fra Mack, helt gratis!

Akerselva Trebåtforenings færingutleie «ROW ROW» gjør om utleie til utlån på Havnelangs. Det vil være mulig å ro færing i skyttelfart mellom "Uthavna" (som ligger mellom Operaen og Sukkerbiten) bort til SALT og til Losæter. Erfarne sjøfolk vil stå på alle tre brygger å være behjelpelige med vester, landgang, ombordstigning og tips om roing.

Det er også mulig å kjøpe billetter til performancen Bouncing Narratives hvor publikum inviteres både inn i containeren til å se den fra under den gjennomsiktige overflaten og fra utsiden med byens som kulisser. Koreograf Roza Moshtaghi og kunstner Shahrzad Malekian lager et lekent virvar av bilder, lyder og bevegelser som balanserer på en fin linje mellom ren glede og traumefortellinger. Forestillingen tar utgangspunkt i traumer som ikke kan uttrykkes i ord, men som uforvarende spretter tilbake i livene våre igjen og igjen. Når? Kl. 12:00, 14:00, 16:00.

På SALT kan du også fylle magen med deilig mat og leske strupen gjennom hele dagen.

SALT åpner kl. 11, aktivitetene starter kl. 12, og alle er velkomne!