Back to All Events

Konsert: Tacobitch / Supp.: Carl-Fuck

SALT_MAL_SHARED_IMAGE_1200X630_2018_ARCTIC_PYRAMID2.jpg

SALT presenterer by:larm-favoritten og noe av det hardeste og mest grensesprengende du kan se live i Oslo for tiden; Tacobitch.

Tacobitch er et interdisiplinært kollektiv bestående av ambisiøse mennesker som er lei av å ikke ha det gøy! Musikken høres litt ut som musikanter som har lyst til å spille triangel, men foretrekker at triangelen høres ut som innsiden av vulkanen Katla på Island. Det betyr ikke nødvendigvis at profilen er sint eller pessimistisk, men heller feststemt, teatralsk og sporty. Are we humami jumami or are we dancer.

Carl-Fuck er kveldens oppvarmings DJ. Shitkidden fra det sagnomsuste Uteklubb-kollektivet spiller nådeløs teknomusikk som gir vibber til kanonballturneringen du tapte i 6. klasse.

Dørene åpner kl. 20.00
Billetter: 125,- (student) / 175,- (ordinær)
ID: 18 år
Hvor: Langhuset

Get Tickets

SALT presents one of the most heavy and groundbreaking act to come out of Norwegian electronica since the 90s; Tacobitch.

Tacobitch is an interdisciplinary music-collective consisting of five young humans. The music originates from boredom regarding habitual methods in music production and it could sound like musicians playing the triangle, but wanting the triangle to sound like the inside of the Icelandic volcano Katla. That doesn’t necessarily mean their profile is angry or pessimistic, but rather festive, theatrical and sporty. Are we humami jumami or are we dancer.

Carl-Fuck will be the their support. He's the shitkid from the famous Uteklubb collective who plays ruthless techno music. Prepare for trip down memory lane to the dodgeball game you lost in the 6th grade.

Doors: 9PM
Tickets: 125,- (students) / 175,- (regular)
ID: 18 years
Where: Langhuset

Earlier Event: June 27
Fotball-VM på SALT
Later Event: June 28
Oslo Summer Dock Party