Back to All Events

Oslo Summer Dock Party

Bilettheader cc18.jpeg

Club Juicy & Oslo Sneaker Fest Presenterer:

OSLO SUMMER DOCK PARTY
DJS: JUICY // LOTIONBOYZ // ABIEL TEE //KOZY KOALA x LEKS
LIVE: KAPTEINEN // MUSTI // AIBA
+OSLO SNEAKER FEST POP-UP

ID: 18år
CC: 180,- + avg

🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Fredag 28. juni fra klokken 17:00 til 23:00 på SALT art & music er det duket for sommerens store, urbane BLOCK, eller skal vi si DOCK (brygge på norsk, for de som lurte) party. Club Juicy gir deg nemlig Oslo Summer Dock Party sammen med Oslo Sneaker Fest. Vi har invitert med Nora Collective sine egne LotionBoyz, Kapteinen, MustiOfficial og AIBA og ikke minst DJ Abiel Tee fra P3X og KozyKoala x Leks fra Also Known As.

I tillegg arrangerer Oslo Sneaker Fest en Pop-up i "Langhuset". Her blir det boder/stands med kjøp og salg av freshe kicks, high-end- og street wear til sommeren og tatoveringssjappe. Vi lover mye fresh kicks on feet, so bring your heat!

MAT??...og ettersom dette er en typ "After work party" er det selvfølgelig mulighet til å få i seg litt god og smakfull mat fra et av de mange food trucks som er på området. Her kan du se alle de digge mattilbudene: https://www.salted.no/food

Vi gleder oss til å se dere!

Get Tickets

Oslo Sneaker Fest:
Oslo Sneaker Fest har representert sneaker kulturen siden 2010 og regnes som Norges største «urban fashion» event. De stiller opp med en egen Pop-up, flere boder/stands hvor du kan få mulighet til å kjøpe deg freshe kicks, high-end- og street wear til sommeren. Vi lover mye fresh kicks on feet, so bring your heat!!

Chris Stallion & Patski Love (Club Juicy):
Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love og Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring. I snart 15 år har Love & Stallion holdt det gående på Oslos beste klubber, samtidg som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet. Artistgjestelista på Club Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene Hip hop og R&B er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene, og med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy selv er Club Juicy fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt.

Lotionboyz (NORA):
Etter flere utsolgte gigs over hele landet har Lotionboyz (@champagnepakkis & @bwoistop) etablert seg som et av Norges mest omtalte DJ-crews. Guttene med fuktighetskrem ble sist sett da de tok stappfulle Rockefeller, Oslo med storm med sine karismatiske bevegelser på DJ-bordet. De har alltid med seg de beste klubb-låtene fra tidlig 90-tall frem til i dag + flere ferske tracks fra Nora Collective som enda ikke har sett dagens lys. Gled deg til fest!

DJ Atee (NRK P3X):
Abiel Tee eller DJ Atee som er navnet på hans musikalske alter ego er DJen du ofte hører stemmen til og noen ganger på tv-skjermen. Han er nemlig på radioen din hver eneste dag på NRK P3, og på skjermen som programleder i humorprogrammet "Broshow" på P3 og podcasten P3X. Som en av de mer renommerte DJs I tigerstaden reiser han rundt omkring innenlands og utenlands og spiller. Er det én ting du kjenner igjen på Atee når han drar fra radiostudio til klubben, så er det hans energiske og dansefulle DJ-sets. Dette er et resultat av hans ”crème de la crème” søken på konstant gode vibber. Og med en stil som får deg til å danse lenge etter stengetid, stopper han heller ikke før han har vært innom ulike sjangre som holder festen i gang. Abiel har spilt på steder som: VG-lista topp 20 på Rådhusplassen, Findings festival på Bislet Stadion, Rose Club i Stockholm og Drama ParkLane i London.

Kozy Koala x Leks (ALSO):
Kjent for å være blide, oppegående og energiske typer er kvaliteter Koalaen og Leks har tatt med seg videre til dansegulvet. En koala med stor forkjærlighet for 90- og tidlig 00s Hip-Hop og R&B. Den koselige Koalaen er også en del av det kreative kollektivet B.A.W.S. Her har han har vært show-DJ for flere av artistene i kollektivet. Han er også grunnlegger av det nye r&b klubbkonseptet KGID ♥ Koalaen har sammen med Leks fra det kreative kollektivet ALSO nå fokusert på å fortsette å fôre dansegulvet med dansbare og mimrende låter til utelivet i Oslo. De spiller alt fra Hip-Hop og R&B, til UK Garage, Twerk og Jersey Club.

Kapteinen:
Kjell Øverland er mer eller mindre en vanlig fyr fra Stavanger, helt til han plukker opp et instrument og blir til «Kapteinen». Født i 98´ med en bred inspirasjonskilde, med alt fra Young Thug, Future, Drake, Travis Scott til Pop Music av Michael Jackson, Prince og Ne-Yo. Han har vokst opp i et hus fullt av jazz og funk, som gjør musikkproduksjonen hans uunngåelig og hvor han er like talentfull både i studio og på scenen.

Nå er han allerede ute med debutsingelen - Mr. Fantastique som havnet kjapt inni listene på P3, P3X og mP3. Responsen har vært enorm som bare sier at 2019 og årene som kommer blir spennende for denne kommende stjernen!

Musti:
Musti har siden barndommen vært opptatt av kunsten å fortelle historier, helst over beats som allerede har en historie å fortelle. 17-åringen ble født i Norge, oppvokst i London og på Tøyen, et «small in size, but big at heart»-område i Oslo sentrum. Hun skrev sine første tekster på engelsk, men med den blomstrende skandinaviske urbane scenen, med artister som Arif, Silvana Imam, Gilli og Imenella, kan vi helt klart forvente en bølge med låtskrivere som foretrekker å uttrykke seg på sitt morsmål. Du har kanskje ikke hørt om henne før i dag, men den unge, spirende artisten har allerede bitt seg merke som en kommende legende.

Aiba:
“Nana ana na nana naa”, slik vil det høres ut hvis Aiba kunne beskrive seg selv som artist. Med inspirasjon fra artister som Andre 3000, T-Pain og Elvis Presley, sier det seg selv at Aiba er en sjel full av melodier. Kristian (Aiba) Andreas Frantzen er født og oppvokst i Oslo, med røtter fra både Norge og Den Dominikanske Republikk. I tillegg til musikk har 18-åringen fått testet ut sitt talent som skuespiller. Han hadde sin første TV-debut gjennom den kritikerroste NRK-produserte tv-serien «17», som blir fulgt opp med en ny sesong i 2019.

Earlier Event: June 27
Konsert: Tacobitch / Supp.: Carl-Fuck
Later Event: June 28
Fotball-VM på SALT