Back to All Events

SALT art & music #4 (05.07)

Facebook_sommerheader_fredag.jpg

This summer, SALT transforms into a cultural village where music, comedy, dance and outdoor cinema fill long, bright evenings by the fjord. Tickets provide entry for the entire day, and you can also visit our cafe and food stalls, with outdoor seating available. 

Today's schedule offers:
12.00, 15.00, 18.00, 21.00: Sauna Session in Skorget (separate tickets)
17.00-20.00: DJ Vari Loves (Preikestolen)
17.00-20.00: Bryggedans med Havsorkesteret (Pynten)
20.00-21.30: Såvidt en Hit fra Det Andre Teatret (Pyramiden)
21.00-01.00: Club Árdna: Slam-klubb med Verdenseliten (Árdna)
Pop-up: Høytlesning for voksne med Kaptein Lars (Pynten)

For more information about our program and food stalls, check out salted.no.

Tickets: : 
Kl. 11.00 – 19.00: Free
Kl. 19.00 – 21.00: 75,- 
Kl. 21.00 – 23.00: 125,- 
Kl. 23.00 – 02.00: 175,-

Day passes are free to all who arrive before 19.00, and events at Naustet and Pynten are always free unless otherwise stated.

Tickets are available in advance for 125 NOK, and allow fast track access to avoid standing in line.

Access to the sauna requires a separate ticket, but a day pass is included in the price. Book sauna tickets here: universe.com/saltsauna

ID: 20 years (after 7PM)
Pre-sales close at 9PM, but tickets are available at the door. Tickets are non-refundable.

Get Tickets

Sauna Session in Skorget (separate tickets)
Welcome to Sauna Session in our new sauna Skroget! The bathing ritual has been an important part of the Nordic way of life for a long time. Our sauna has a pleasant temperature of around 70-80°C. Outside, you can enjoy a 7000 litre aquavit barrel that is converted to a sauna of 80-90°C and two cold baths as well as a shower. Wardrobes are right outside Árdna.

DJ Vari Loves (Preikestolen)
Vari Loves is a prominent fixture on Oslo’s music scene, both in front and behind the decks. Between working within the city’s music industry and her presence on the dance floor, she is also Vari Loves, one of Oslo’s most fervent DJs. As Vari Loves she sculpts soulful, genre-hopping sets that take large strides between styles and sounds anchored in the deep, poignant currents of House.

Bryggedans med Havsorkesteret (Pynten)
Havsorkesteret byr opp til dans med Marius Løkse. Slapp av på kaikanten til deilig musikk.

Såvidt en Hit fra Det Andre Teatret (Pyramiden)
Utstyrt med et synth rack, en looping-station, et enormt lydbibliotek og en attitude ut av en annen verden komponerer Simen Hovd og Håvard Antonsen instant-hits på stedet. Og i kjent improstil er det publikum som bestemmer både stilart, låtnavn og tema. Kanskje du ønsker å høre en fet rap om forholdet ditt, hvordan favorittbandet ditt hadde hørtes ut som smooth jazz, eller kanskje en cross over mellom Lady gaga og Vassendgutane. Såvidt en Hit er det råeste showet i byen nå, derfor blir de å se på Salt hver fredag i hele Sommer!

Club Árdna: Slam-klubb med Verdenseliten (Árdna)
Verdens beste Slampoeter inviterer til nattklubb på SALT!

Taro er flere ganger norgesmester, Evelyn er verdensmester, Sofia mestrer nesten livet og sammen er de svenske mestere i team slam. Akkompagnert av DJ, beatboxer og musiker Beatur the Awesome lager de klubb helt uten om det vanlige. Det blir hete, dampende klubb-beats blandet med rå, ærlig og hardtslående slampoesi.

Ønsker du å bruke natta på å løpe fra demonene dine er ikke dette stedet å dra. Er du derimot klar til å møte dem, danse med dem og kanskje til og med le litt av dem bør du la Verdenseliten pakke deg inn i et pledd av poesi og lose deg trygt inn i sommernatta.

Høytlesning for voksne med Kaptein Lars (Pynten)
Kaptein Lars popper plutselig innom med sine gode historier til høytlesning for voksne.

Earlier Event: July 4
Livepodkast med Sant Eller Usant
Later Event: July 6
Bryggedans: MUD session