Back to All Events

SALT art & music #10 (26.07)

Facebook_sommerheader_fredag.jpg

This summer, SALT transforms into a cultural village where music, comedy, dance and outdoor cinema fill long, bright evenings by the fjord. Tickets provide entry for the entire day, and you can also visit our cafe and food stalls, with outdoor seating available.

Today's schedule offers:
12.00, 15.00, 18.00, 21.00: Sauna session in Skroget (separate tickets)
13.00-14.00: For kids: Jorda Rundt på 80 Dager (separate ticket)
15.00-21.00: DJ Olle Abstract (Preikestolen)
17.00-20.00: Bryggedans med Havsorkesteret (Pynten)
20.00-22.00: Såvidt en Hit from Det Andre Teatret (Pyramiden)
20.00-23.00: DJ Conekticut (Pynten)
22.00-01.00: Gutteklubben (Bazaar)
23.00-00.00: Gameshow med Kaptein Lars (Pynten)
00.00-01.00: Midnattskonsert med Tommy Tokyo (Árdna)
Pop-up: Licence To Chill

For more information about our program and food stalls, check out salted.no.

Tickets:
Kl. 11.00 – 19.00: Free
Kl. 19.00 – 21.00: 75,- 
Kl. 21.00 – 23.00: 125,- 
Kl. 23.00 – 01.00: 175,-

Day passes are free to all who arrive before 19.00, and events at Naustet and Pynten are always free unless otherwise stated.

Tickets are available in advance for 125 NOK, and allow fast track access to avoid standing in line.

Access to the sauna requires a separate ticket, but a day pass is included in the price. Book sauna tickets here: universe.com/saltsauna

ID: 20 years (after 7PM)
Pre-sales close at 9PM, but tickets are available at the door. Tickets are non-refundable.

Get Tickets

Sauna session in Skroget (separate tickets)
Welcome to Sauna Session in our new sauna Skroget! The bathing ritual has been an important part of the Nordic way of life for a long time. Our sauna has a pleasant temperature of around 70-80°C. Outside, you can enjoy a 7000 litre aquavit barrel that is converted to a sauna of 80-90°C and two cold baths as well as a shower. Wardrobes are right outside Árdna.

For kids: Jorda Rundt på 80 Dager (separate ticket)
Plutselig blir det helt stille i den folksomme baren. “Har vi en avtale?” spør Mr. Fogg, og slipper pengesekken i bordet. Passepartout kan ikke tro sine egne øyne. Var ikke Mr. Fogg riktig klok? Han skal til å protestere, men blir avbrutt med det samme: “Hva venter du på, Passepartout? Klokka tikker.”

Feil Teater er stolte av å kunne presentere en helt ny, leken og musikalsk familieforestilling basert på Jorden rundt på 80 dager av Jules Verne. Les mer her.

DJ Olle Abstract (Preikestolen)

Bryggedans med Havsorkesteret (Pynten)
Havsorkesteret byr opp til dans med Marius Løkse. Slapp av på kaikanten til deilig musikk.

Såvidt en Hit from Det Andre Teatret (Pyramiden)
Utstyrt med et synth rack, en looping-station, et enormt lydbibliotek og en attitude ut av en annen verden komponerer Simen Hovd og Håvard Antonsen instant-hits på stedet. Og i kjent improstil er det publikum som bestemmer både stilart, låtnavn og tema. Kanskje du ønsker å høre en fet rap om forholdet ditt, hvordan favorittbandet ditt hadde hørtes ut som smooth jazz, eller kanskje en cross over mellom Lady gaga og Vassendgutane. Såvidt en Hit er det råeste showet i byen nå, derfor blir de å se på Salt hver fredag i hele Sommer!

Club Árdna (Árdna)
We invite you and some of Oslo’s best DJs to hot and steaming summer nights in Árdna! The whole area around Árdna turns into a dance floor, and if you’re not in the mood for dancing you can always chill out in Árdna with a view of the opera and Oslo’s skyline. If you’re feeling extra steamy - buy a ticket for Skroget sauna!

Gutteklubben (Bazaar)
”Gutteklubben” is the brightest and toughest start on the Norwegian nightlife sky, and a new phenomenon you don’t want to miss. “Gutta” (a drag king group) plays their favorite music and has the sickest dance moves.

Midnattskonsert med Tommy Tokyo (Árdna)
Tommy Tokyo ble oppfunnet i 2001, like etter at karrieren som medlem av bandet Piggyback var over. Året etter ga Tommy ut en selvtitulertt EP, men det tok fem år til før hans første (og forrige) album kom ut. "Octopusdrunk & Arms to Prove It" ble utgitt på uavhengige Osito Records, et album som han delvis hadde spilt inn på sitt eget kjøkken i Fredrikstad. Tilbakemeldingene var positive, selv om skiva fikk litt pepper for hjemmesnekret lydbilde.

Først som frontfigur, låtskriver og motor i bandet Tommy Tokyo and Starving for My Gravy sperret publikum øynene opp for Tommys musikalske talent. Backingbandet bestod av medlemmer fra Ricochets, Peru You, Apoptygma Berzerk og Maria Solheim band, og sammen gjorde de det skarpt under by:Larm i 2007 i Trondheim. Albumet "Smear Your Smiles Back on" ble en ubetinget suksess da det kom ut i 2008, og ble kåret til årets album av Aftenposten, Spellemann-nominert og gull-sertifisert. Siden har han jevnt og trutt gitt ut kritikerroste album, han vant spellemannspris for "And The Horse Came Riderless" i 2012, fikk knallsterke anmeldelser for "We Blister and We Bleed i 2013, Hev Deg Over Det Dette Der i 2015 og for Blant Fiender og Venner i 2016.

Licence To Chill
20 years ago “Hengekøya” (The Hammock) was founded at Gressholmen. Celebrating their anniversary they invite everyone who likes to chill to hang out in their hammocks the whole day. Expect lots and lots of hammocks, and even a couple ones with a brand new design.

Høytlesning for voksne med Kaptein Lars
Kaptein Lars popper plutselig innom med sine gode historier til høytlesning for voksne.