Back to All Events

SALT art & music #12 (02.08)

Facebook_sommerheader_fredag.jpg

This summer, SALT transforms into a cultural village where music, comedy, dance and outdoor cinema fill long, bright evenings by the fjord. Tickets provide entry for the entire day, and you can also visit our cafe and food stalls, with outdoor seating available.

Today's schedule offers:
12.00, 15.00, 18.00, 21.00: Sauna Session in Skroget (separate tickets)
13.00-14.00: For kids: Jorda Rundt på 80 Dager (separate tickets)
15.00-20.00: DJ Olle Abstract (Preikestolen)
17.00-20.00: Bryggedans med Havsorkesteret og Marius Løkse (Pynten)
20.00-21.00: Såvidt en Hit (Pyramiden)
20.00-23.00: DJ Strangefruit (Pynten)
22.00-00.00: Outdoor cinema: The Fifth Element (regi: Luc Besson) (Pyramiden)
23.00-00.00: Høytlesning for voksne med Kaptein Lars (Pynten)
00.00-01.00: Midnattskonsert med Falkevik (Árdna)

For more information about our program and food stalls, check out salted.no.

Tickets: 
You'll need a ticket to attend sauna session in Skroget, Jorda Rundt på 80 Dager, Såvidt en Hit at Pyramiden and the midnight concert with Falkevik. You'll find the tickets for Såvidt en Hit and Falkevik in this event. 

Book sauna tickets here: universe.com/saltsauna
Book tickets for Jorda Rundt på 80 Dager here: universe.com/jordarundt2019

ID: 20 years (after 7PM)

Get Tickets

Sauna Session in Skroget (separate tickets)
Welcome to Sauna Session in our new sauna Skroget! The bathing ritual has been an important part of the Nordic way of life for a long time. Our sauna has a pleasant temperature of around 70-80°C. Outside, you can enjoy a 7000 litre aquavit barrel that is converted to a sauna of 80-90°C and two cold baths as well as a shower. Wardrobes are right outside Árdna.

DJ Olle Abstract (Preikestolen)

For kids: Jorda Rundt på 80 Dager (separate tickets)
Plutselig blir det helt stille i den folksomme baren. “Har vi en avtale?” spør Mr. Fogg, og slipper pengesekken i bordet. Passepartout kan ikke tro sine egne øyne. Var ikke Mr. Fogg riktig klok? Han skal til å protestere, men blir avbrutt med det samme: “Hva venter du på, Passepartout? Klokka tikker.”

Feil Teater er stolte av å kunne presentere en helt ny, leken og musikalsk familieforestilling basert på Jorden rundt på 80 dager av Jules Verne. Les mer her.

Bryggedans med Havsorkesteret (Pynten)
Havsorkesteret byr opp til dans med Marius Løkse. Slapp av på kaikanten til deilig musikk.

Såvidt en Hit fra Det Andre Teatret (Pyramiden)
Utstyrt med et synth rack, en looping-station, et enormt lydbibliotek og en attitude ut av en annen verden komponerer Simen Hovd og Håvard Antonsen instant-hits på stedet. Og i kjent improstil er det publikum som bestemmer både stilart, låtnavn og tema. Kanskje du ønsker å høre en fet rap om forholdet ditt, hvordan favorittbandet ditt hadde hørtes ut som smooth jazz, eller kanskje en cross over mellom Lady gaga og Vassendgutane. Såvidt en Hit er det råeste showet i byen nå, derfor blir de å se på Salt hver fredag i hele Sommer!

Midnattskonsert med Falkevik (Árdna)
FALKEVIK er en trio som forener moderne popmusikk med det kalde, nordiske jazzuttrykket og befinner seg i landskapet singer-songwriter/indiejazz. I front finner vi pianist, låtskriver og vokalist Julie Falkevik Tungevåg. Hennes unike og klokkeklare stemme fester seg umiddelbart hos lytteren.

Falkevik består av Julie Falkevik Tungevåg på piano og vokal (spiller med bl.a. Erlend Ropstad, Synne Sanden og Ine Hoem), Ellen Brekken på bass (kjent fra bl.a. Hedvig Mollestad Trio og MAAR) og Marius Trøan Hansen på trommer, kjent fra bl.a. Funky Phat.

Høytlesning for voksne med Kaptein Lars (Pynten)
Kaptein Lars popper plutselig innom med sine gode historier til høytlesning for voksne.