Back to All Events

Unisex-trilogien: MAN 2 MAN - A cock opera

face.jpg

Unisex-Triologien spilles i sin helhet for første gang!

Den eviggrønne krøniken om Galileo, Sharia og resten av gjengen i the unisex skal spilles over tre dager på SALT! Johan Hveem Mauruds episke mesterverk om kjønn og sånn, har fengslet og inspirert generasjoner. I sommer har du mulighet til å se hele greia!

12.Juni
MAN 2 MAN - A cock opera!

«Dette er del 1 i Johan Hveem Mauruds episke mesterverk om hendelsene som foregår i det postapokalyptiske universet The Penis; den evigrønne historien om Galileo som drar ut for å hevne faren sin forundrer og inspirerer den dag i dag. »

13. Juni
WOMAN 2 WOMAN - A pussycal!

« Del 2 i Johan Hveem Mauruds episke musikal-trilogi om det underfundige og merkelige som skjer i Unisex-universet. I del 2 går historien videre til “The Venusberg”, et postapokalyptisk storbymetropol, hvor kvinnene lever helt for seg selv.

“The Knipple” er i fengsel, Sharia er ny, lommene på jeans blir stadig mindre, Cruella har onde planer og er det, ER DET, sannhet i legenden om den store fitta som vandrer hvileløst rundt på de postapokalyptiske sletter?»

14. Juni
WOMAN 2 MAN - The final inter-chorus! 

«Kvinnene fra The Venusberg og mennene fra The Penis blir angrepet av en fiende fra fordums tid. Men går det an å beseire en felles fiende, når man ikke har sett hverandre på uendelige år? Og hva om de ikke liker hverandre? Eller hva med de som hverken identifiserer seg som menn, kvinner eller begge deler? Hvor faen er de oppi alt dette tullet her?»

Forestillingene 12. og 13. juli er en del av et større program på SALT, mens forestillingen 14. juli er enkeltstående. Mer info og billetter finner du her:
12. juli: universe.com/salt120719
13. juli: universe.com/salt130719
14. juli: universe.com/woman2man

Dørene åpner kl. 19.30 og forestillingen starter kl. 20.00.
ID: 20 år
Hvor: Pyramiden