Back to All Events

Into the Water - Havnefest for Klima


face.jpg

19.-21. juli kommer Acting for Climate og the Hawila Project til Oslo, og det blir Havnefest for klima på SALT! Vi holder på fra kl. 12-20 alle tre dagene.

Klimakrisen kan ofte bli litt overveldende. Into the Water - Havnefest for klima er derimot en feiring av mulighetene som finnes i et bærekraftig samfunn. Med skipet Hawila seiler prosjektet Norden rundt sommeren 2019 for å inspirere folk til handling for en bærekraftig fremtid.

På skipet og SALT blir det et mangfold aktiviteter: konserter, workshops, foredrag, lek, debatter, og aktiviteter som "speed date en klimaforsker", strandrydding, sirkuskurs og bruktmarked. Alt er gratis fram til 19:00 hver dag!

Programmet kommer fortløpende, men av høydepunkter kan allerede nevnes konsert med JON OLAV og nysirkusforestillingen "Into the Water" med Acting for Climate, som spiller hver dag på seilskipet Hawila.

Se traileren for prosjektet: facebook.com/actingforclimate/videos/1925985354178091/.

Nysirkus- og teaterkompaniet Acting for Climate ble etablert med mål om å inspirere til handling for en mer bærekraftig fremtid. I sine produksjoner blander de miljøtematikk med nysirkus, fysisk teater, dans og musikk, og gjennom forestillinger og workshops fungerer de som en paraplyorganisasjon for alle med interesse i å kombinere scenekunst med klimaspørsmål. "Into the Water" er et samarbeid mellom Acting for Climate og The Hawila Project, og skipet er både scene, transportmiddel og bosted. Slik er “Into the Water” også en utforskning i hvordan man kan jobbe miljøvennlig som turnerende kunstner.
Les mer: www.actingforclimate.com.

Into the Water - Havnefest for klima er muliggjort takket være støtte fra Oslo kommune som Europeisk Miljøhovedsstad, Norsk Kulturfond, Nordisk Kulturfond, Statens Kunstfond Danmark, Erasmus+ Aktiv Ungdom, og en rekke ildsjeler, aktivister og frivillige.

Earlier Event: July 18
Konsert: Moon Hooch