Back to All Events

Naustet Viseklubb: Elona Planman / Adama Barry

face2.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister til Viseklubben på SALT. Denne gangen gjøres konsertene i Pyramiden, utesecenen, for å oppleve visene i større format midt i SALTs grønne oase.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Visekunstner Elona Planman er en artist av kaliber. Når Elona vitser ler publikum og når hun synger en følelsesladet låt gråter de. Så enkelt er det. Hun kombinerer stor musikalitet og poesi med uredd personlighet og karisma.

Planman har skapt seg et solid navn innenfor sin sjanger, og har de siste årene turnert både i Skandinavia, Europa og USA med #evighetsturnén.

Musikken til Adama Barry er en god kombinasjon av glede og sjelen i den tradisjonelle dansemusikken. Barry vokste opp i Burkina Faso, tilhører Fulani og bærer med seg deres musikalske arv med stolthet og kjærlighet. Musikken er en unik blanding av impulser og henter inspirasjon fra øst til vest på det Afrikanske kontinentet. Barry spiller håndlagde fløyer og strenginstrumenter.

Dørene åpner kl. 19.30
Elona Planman: kl. 21.00
Adama Barry: kl. 22.00
ID: 18 år
Hvor: Pyramiden (konserten vil bli flyttet inn ved dårlig vær)

Get Tickets

Folk artist Elona Planman is an extraordinary musician and performer. When Elona is making jokes, the audience laughs, and when she sings an emotional song, they cry. She combines her amazing musicality and poetry with her fearless personality and charm.

Planman has made a name for herself in the folk genre, and over the past few years she's been touring Scandinavia, Europe and the US with #evighetsturnén

The happiness and the genuine spirit of traditional dance music are combined together in the music of Adama Barry.

Adama Barry grew up in Burkina Faso, belongs to the Fulani people and carries on their musical heritage with pride and love. The music is a unique blend of impulses and largely influential from east to west on the African continent in which Adama plays his hand made traditional flutes and string instruments.

Doors: 7.30
Elona Planman: 9PM
Adama Barry: 10PM
ID: 18 years
Where: Pyramiden*

*In case of bad weather the concert will be moved into Langhuset.