Back to All Events

Øyanatt på SALT: 7. august

face.jpg

Program:
21.00 - DJ Strangefruit (Pynten)
23.00 - Lisa Morgenstern (Langhuset)
00.00 - Hanne Hukkelberg (Árdna)
00.30 - Free outdoor Cinema: Rumble Fish (regi: Francis Coppola)
Med forbehold om at det kan forekomme endringer.

Pris med/uten Øyabillett 150,- / 200,- (inkl. bill. avg.)
ID: 20 år
Når: Kl. 23.00-02.00

SALT er en kulturlandsby på kaikanten vis á vis Operaen, 4 minutter fra Oslo Sentralstasjon. Under Øyanatt presenterer vi en rekke spennende artister på våre scener. På SALT finner du også barer, foodtrucks, saunaer, utekino, hengekøyer, bål og avslappet stemning. Sjekk ut vårt fulle program på salted.no/program.

På vår første Øyanatt presenterer vi to sofistikerte artister; Hanne Hukkelberg og tysk-bulgarske Lisa Morgenstern. Når du på nattestid sitter i amfiet i Árdna og ser Operaen og Oslos skyline i bakgrunnen er det et spektakulært syn. Når du i tillegg får oppleve en av de mest særegne og interessante artistene vi har i landet, er Oslonatta fullendt. Hanne Hukkelberg utgir sin nye plate Birthmark 16. august, og som en gave til alle musikkelskere vil hun spille materiale fra det nye albumet i Árdna (som på samisk betyr jakten på en skjult skatt, en hemmelighet).

Tysk-bulgarske Lisa Morgenstern har både bakgrunn fra den klassiske musikken og den bulgarske musikktradisjonen. Hun synger blant annet fast i Berlins ledende bulgarske kvinnekor. Under Øyanatt 7. august skal hun presentere musikk fra sitt nyutgitte album «Chameleon». Stikkord er atmosfærisk elektronika, uttrykksfulle tangentinstrumenter og en kraftfull og særegen stemme.

Ute i Pyramiden vises "Rumble Fish" (regi: Francis Coppola), en film med stilige typer og et fantastisk soundtrack, som er valgt ut med tanke på det øvirge musikalske programmet. Sommerens filmprogram er satt sammen av Tommy Lørdahl.

Hvis du trenger en pust i bakken mellom begivenhetene kan du slå deg ned i Bazaar og chille til DJs.

This summer, SALT transforms into a cultural village where music, art, comedy, dance and outdoor cinema fill long, bright evenings by the fjord.

Get Tickets