Back to All Events

Naustet Viseklubb: Emilie Heldal Lidsheim

face.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Emilie Heldal Lidsheim er en norsk fiolinist, sanger, låtskriver og bratsjist. Musikken hennes er inspirert av norsk visesang, pop, jazz og folkemusikk. Av artister hun er inspirert av kan nevnes Siri Nilsen og Anja Garbarek. Sangene hennes er intime og lyriske og med hennes norske tekster synger hun om politiske og kulturelle forskjeller i samfunnet og personlige tanker og erfaringer.

I tillegg til hennes solokarriere har hun siden våren 2017 spilt med a-ha og er også medlem av den allsidige stryketrioen LEO og det zanzibariske bandet Matona’s Afdhal Group hvor hun synger og spiller den øst-afrikanske musikktradisjonen; Taarab. Emilie Lidsheim har en klassisk bakgrunn med utdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole. Hun er medlem av og var med å starte det klassiske kammerorkesteret Ensemble Allegria og spiller ellers med jevne mellomrom med Javid Afsari, Det Norske Kammerorkester og KORK.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.00
Billetter: 125,-/175,- (ink. avgift)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets
Later Event: August 21
Klubb: Venner for Søvn