Back to All Events

Klubb: Venner for Søvn


face.jpg

First Night Only: 21. august kl. 23:00-02:00
Second Night Only: 22:00 august kl. 23:00-02:00

Venner for Søvn inviterer til klubbkonseptet Fargeløse på SALT

Venner for Søvn inviterer dere til et nattklubbkonsept dere sent vil glemme. Ikke bare vil det bli levert bløt, hard, og klassisk DJ-dansemusikk dere kan digge til - dere vil også delta i et drama!

"Sesame Street hits the Club", med det sporadiske dukkekompaniet Venner for Søvn! Vi har som mesterplan å innføre dukketeater i Oslo sine mørkeste klubbekriker og partykroker. Vi vil ha med oss alle! Både de fargeløse og fargerike! Vår kjære Tobias Pfeil (DJ Feil aka. Toby Duchamp) beveger plater og beveger hjerter.

Du er herved oppfordret til å skråle og danse vekk dagen, og slippe natten inn! På gjestelista står også fem venner som alle kjenner hverandre fra videregående. De VAR hvertfall venner. De har et håp om at kvelden vil bringe alt tilbake slik det var før alt det triste og vanskelige og det som plutselig har adskilt dem. Ole er den fargeløse discokulen i det hele, som ikke fatter hvorfor de fire andre bestevennene ikke vil se han lenger. Rød, Blå, Svart og Hvit tror dette skal bli en helt vanlig kveld, men tilfeldighetene skal rykke ved dynamikken. Dere vil få servert lysshow, powerpoint, telefonsamtaler, puppetmoves, pianokonsert og mye mer!

Dørene åpner kl. 23.00 og forestillingen starter kl. 00.00.
ID 21. august: 18 år
ID 22. august: 20 år
Billetter: 200,- (ink. avgift)
Hvor: Bazaar

Get Tickets