Back to All Events

Ecstasy Impro

face2.jpg

Ecstasy Impro er en ung, sprudlende improgruppe som holder månedlige shows i Oslo. Det har de gjort i snart 3 år og har spilt på scener rundt om i hele landet. Gjennom eksperimentering og kreativitet har de utviklet sin egen greie, hvor showene ofte er skreddersydd til stedet, tiden på året eller nærliggende begivenheter.

Du kan forvente en blanding av vister, lengre scener og bruk av publikum, alt sammen kommer fram på sparket! Mest kjent er gruppa for sine morsomme games og sceneenergi, men tar seg også tid til å lage ting som pirker borti katarsissansen din.

Guttene har kjent hverandre fra de var småunger og leker med hverandre, publikum og sjangeren. De er klare som egg for SALT.

Dørene åpner kl. 19.30
Billettpris: 125,- (ink. avgift)
ID: 18 år
Hvor: Bazaar

Kjøp billetter
Earlier Event: August 29
Oslo Forro Festival 2019
Later Event: August 29
Konsert: Ingeborg Oktober