Back to All Events

Øyanatt på SALT: 8. august

face.jpg

Program:
Foodman (JP) (Árdna)
High Heeled Giants (Langhuset)
Sanskriti Shresta (Bazaar)
DJs TBA
Outdoor Cinema: Surprise! (hint: a neo-noir science fiction classic) (Pyramiden)

Pris med/uten øyabillett: 150,- / 200,- (inkl. bill. avg.)
ID: 20 år

SALT er en kulturlandsby på kaikanten vis á vis Operaen, 4 minutter fra Oslo Sentralstasjon. Under Øyanatt presenterer vi en rekke spennende artister på våre scener. På SALT finner du også barer, foodtrucks, saunaer, utekino, hengekøyer, bål og avslappet stemning. Sjekk ut vårt fulle program på salted.no/program.

Denne kvelden presenterer vi 食品まつり, akaFoodman fra den japanske underground scenen. Foodman serverer ambient, trap, slow-tempo house, dub og lydkollasjer.

食品まつり, akaFoodman er en hyppig bruker av sauna. Han sier i factmag at “I think sauna is a genre in itself. Electronic and any music has a lot of genres that are influenced by trance [or] drugs and I personally think sauna is a contemporary psychedelic culture”.

På SALT har vi (tilfeldigvis) en av verdens største saunaer, Árdna, så det er ingen tvil om at dette er den rette scenen for Foodman. Konserten vil bli avholdt i barområdet i Árdna og de som ønsker en «normal» konsert kan se han der. De som ønsker litt mer steam får muligheten å høre konserten inne i selve saunaen hvor vi setter inn et PA-system som tåler temperaturtrøkk. Vi innrømmer at det er litt sært å ta med badetøy på klubb men på den annen side, det er ikke hver dag en har muligheten å høre en artist som lager musikk til en sauna session.

Les om 食品まつり, aka Foodman og hans forhold til Sauna her: factmag.com/2019/05/22/foodman-against-the-clock/

Duen High Heeled Giants fra elektronika hovedstaden Tromsø allerede blitt en snakkis etter flere solide og forførende konserter. Vent deg tunge suggerende beats, smarte melodier og en karismatisk frontfigur. Konserten skjer i Langhuset. Sjekk ut musikken deres her.

Sanskriti Shrestha og Andreas Wildhagen er et perkusjonspar fra Kathmandu og Oslo. Disse to enestående musikerne bergtar publikum med trommesett og 7-8 tablaer og blander sømløst østlig og vestlig musikk. Konserten avholdes i Bazaar.

Ute i Pyramiden kjører vi på med outdoor cinema. Vi kan dessverre ikke røpe tittelen, men kan si såpass som at det er en «neo-noir science fiction»-klassiker! Sommerens filmprogram er satt sammen av Tommy Lørdahl.

Get Tickets

This summer, SALT transforms into a cultural village where music, art, comedy, dance and outdoor cinema fill long, bright evenings by the fjord.

Earlier Event: August 7
Øyanatt på SALT: 7. august