Back to All Events

Naustet viseklubb: Regnvær

face.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Regnvær regnes som et av de mest talentfulle bandene fra Bodø på veldig lang tid, og har allerede rukket å utmerke seg med flere glitrende konserter. Musikken kan karakteriseres som catchy pop på dialekt, med elementer fra alternativ rock og elektronisk musikk.

Våren 2017 debuterte bandet med singelen «La mæ drøm». Høsten samme år kom låten «Høyere», som høstet anbefalinger fra P3 Urørt-redaksjonen og fikk god rotasjon på både NRK P3 og NRK P1. Deres tredje single «Andrevalg» ble sluppet november 2018.

Regnvær ble våren 2018 et av 12 band som ble trukket ut til å være med på talentfestivalen GNIST i Oslo. De har også spilt på blant annet Trænafestivalen, Buktafestivalen, Parkenfestivalen og Bakgården.

Bandet jobber for tiden med ny musikk i studio og det er ventet en EP i løpet av 2019.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart er kl. 20.00
Billetter: 125,- (student) / 175,- (ordinær)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Kjøp billetter
Earlier Event: September 21
Sauna session: DJ Marie Sahba
Later Event: September 26
Visekonsert med Johan Hveem Maurud