Back to All Events

Kurs: Wim Hof-metoden

face2.jpg

Velkommen til Wim Hof Metode-kurs med instruktør Monica Rongve og yogalærer Maria Harries!

Kjenner du ikke til Wim Hof/ «The Iceman», sjekk Wim Hof og Wim Hof-metoden på youtube.

Wim Hof-metoden har tatt verden med storm de siste årene, fordi den gir tydelige resultater. Metoden er grundig studert vitenskapelig, og har vist å gi oss tilgang til å endre immunsystemet og det autonome nervesystemet, slik at vi blir sterke, mer robuste og får større motstandskraft.

Wim Hof Metoden består av tre komponenter: pust, fokus/mental trening og kuldeeksponering. Disse 3 elementene hjelper deg til å utforske din egen fysiologi og kapasitet, som gir verdifull styrke i en hverdag med fysisk og mentalt stress! Dette kurset egner seg godt til de som har lite energi, høyt stressnivå, uro/konsentrasjonsvansker og kronisk betennelses tilstander. Eller idrettsutøver som har behov for høyt oksygen-nivå, rask restitusjon og mental klarhet under press. Du kan ikke utføre denne metoden om du er gravid eller har epilepsi.

Isbad: Vi vil starte dagen med teori og øvelser inne. Kursdagen blir avsluttet med et kaldt bad. Dette kan bli en kraftfull erfaring, men vi gjør alt innenfor egne grenser. Ingen gruppepress eller konkurrerende ånd. Du vil lære hvordan man endrer syrebalansen i kroppen og nervesystemets regulering av temperatur og smerte. Derfor vil isbadet bli mindre ubehagelig enn hva du er vant med.

Kurset varer i 5 timer
Oppmøte Langhuset
Pris: 1200,- (ordinær) / 1050,- (student)
Obs! max 16 plasser

Husk!
Hva du må ta med: Ha på lette kler du kan bevege deg i. Badetøy, håndkle, yogamatte, pluss en liten matpakke. Vi serverer te og kaffe. Det blir mulighet til å bruke saunaen etter kurset.

Ved eventuelle spørsmål kan dere kontakte Monica Rongve: mrongve@hotmail.com, tlf: 97540082

Get Tickets
Earlier Event: September 27
Mortified Oslo