Meny

Bål meny - grill selv
Øvrig meny

Vår utendørs restaurant er åpen hele året. På SALT møtes vi rundt bålet og flammene. Rundt bålet har menneskene kommet sammen i all tid og delt mat, fortalt historier og tatt del i et inkluderende felleskap. Rundt bålet kan du bestille burgere, fries, pizza eller du kan sette sammen ditt eget måltid, en nordisk tapas variant. Over flammene kan du grille grønnsaker, rein, elg, lammekjøtt og oster fra vårt langstrakte land. Og, desserten, den er amazing!

NOTE: Reservasjoner under seks personer deler bålet med andre. 

Book bord

Osteboksen

Osteboksen forteller historien om kyst- og fjellfolk gjennom varme, norske smaker. Bålmenyen løfter frem ostens rolle som historisk bindeledd mellom innland og kyst. Her serveres en norsk bål-raclette med kortreiste oster og råvarer som virkelig kommer til sin rett over ild.

  • Stekeost fra Trofors: Ligner på Halloumi, perfekt til å grilles på bålet!

  • Jærsk havsletteost: En myk ost med smak av havet

  • Camembert fra Gangstad gård – hvitmuggost som smelter perfekt over bål.

  • Poteter – søte og saftige, ideelle til varme oster.

  • Tilbehør: Grov sennep, ketchup, syltet løk og ‘cowboycandy’ (søtsyltet chili).

Pris: 390kr 

Kjøttboksen

Kjøtt hyller Norges rike tradisjon for røkte pølser. Både som smak og som konserveringsmetode. Her får du smaker fra hele landet, laget av de dyrene som har preget norsk matkultur i generasjoner.

  • Reinpølse fra Røros: varmrøkt, med søtlig og mild viltsmak. Klar for grillen.

  • Kyllingpølse: (halal) smakfull og mild over flammen.

  • Lammepølse: (halal) laget av norsk lam som beiter mellom fjord og fjell, med fyldig og aromatisk smak.

  • Reinsdyrs kjøttboller: ekte smak fra villmarka

  • Tilbehør: Grov sennep, ketchup, syltet løk og ‘cowboycandy’ (søtsyltet chili).

Pris: 390kr 

Grønnsaksboksen

Grønnsaksboksen feirer primør- og potetsesongen – når alt er ekstra søtt, friskt og sprøtt. Sesongens beste grønnsaker blir enda bedre med litt varme og røyk fra grillen.
Innhold i grønnsaksboksen varierer etter sesong:

  • Gulbete

  • Reddik

  • Gødbete

  • Potet

  • Tilbehør: Grov sennep, ketchup, syltet løk og ‘cowboycandy’ (søtsyltet chili).

Pris: 200kr 

Dessertboksen

Dessertboksen byr på s’mores – på norsk vis. En lun og klissete avslutning der søtt møter syrlig og sprøtt, perfekt over grillen.

  • Marshmallows: grilles til de er gyldne og myke.

  • Havrekjeks: sprø kjeks som gir en god crunch!

  • Brunost: norsk tvist som gir både sødme og friskhet.

  • Trollkrem: rømme blandet med tyttebær.

    Smør, varm og press sammen – og nyt. En garantert grillfavoritt.

Pris: 200kr 

The Big Dipper

Et helt hjul med Jærsk Havsletteost, grillet i flammene.

Vi kaller det norsk Rackelette.

Pris: 420kr 

Mer om BÅL

SØN – TOR / 11.00 – 22.00 FRE – LØR / 11.00 – 23.00

Ute

Book bord

BYSSA PIZZA

Åpningstider: MAN – SØN / 11.00 – 22.00

Ute / inne

Book bord

PÅ KAIA

Åpningstider: MAN – SØN / 11.00 – 22.00

Ute / inne

BÅL

På SALT kan du grille din egen mat over åpen flamme med vår bålpannemeny. Vi tilbyr også streetfood-klassikere som pizza og saftige burgere. Nyt maten ute rundt bålet eller inne i varmen.

På Kaia
Byssa Pizza