Bål meny - grill selv
Øvrig meny

BÅL på SALT

Vår utendørs restaurant er åpen hele året. På SALT møtes vi rundt bålet og flammene. Rundt bålet har menneskene kommet sammen i all tid og delt mat, fortalt historier og tatt del i et inkluderende felleskap. Rundt bålet kan du bestille burgere, fries, pizza eller du kan sette sammen ditt eget måltid, en nordisk tapas variant. Over flammene kan du grille grønnsaker, rein, elg, lammekjøtt og oster fra vårt langstrakte land. Og, desserten, den er amazing!

NOTE: Reservasjoner under seks personer deler bålet med andre. 

Book bord
  • Velg antall bålpanneplasser du ønsker i kalenderen, og hvilket tidspunkt dere ønsker å komme.

    Det er plass til 12 personer rundt hver bålpanne. Vær oppmerksom på at små grupper på under 6 personer kan bli satt sammen med andre små grupper rundt samme bål.

    Du må være minimum 18 år for å booke bålpanneplass på SALT. Du er sikret plassene opp til 15 minutter etter bookingtidspunktet.

    Vi tilbyr ikke forhåndsbestilling av mat og drikke, man bestiller mat og/eller drikke på stedet. Merk at mattilbudet har egne åpningstider. Vi har ikke spiseplikt, men du må bestille noe for å beholde plassen din.

    Bedrift som ønsker å sette mat og drikke på faktura? Send fakturainformasjon til kundeservice@salted.no min. 2 virkedager i forveien (fakturagebyr 65,-)

    For større grupper, eget område, catering og lignende, ta kontakt med utleie@salted.no.

    Dersom ønsket antall ikke kommer opp som tilgjengelig så er det fordi det enten er fullbooket eller ikke nok plasser igjen.

    Reservasjoner må gjøres før kl. 10.00 samme dag. Avbestillinger må gjøres 24 timer før tidspunktet bordet er reservert til, og kan gjøres via en knapp i bekreftelses-mailen.

    Vi tar ikke imot bordbookinger på telefon, det kan du gjøre her: https://bookibud.com/67db2af0a006e14bae972436?time=15-30

    Vi kan besvare spørsmål på kundeservice@salted.no, men bookinger må registreres på nettsiden.

MENYEN

Osteboksen

Osteboksen forteller historien om kyst- og fjellfolk gjennom varme, norske smaker. Bålmenyen løfter frem ostens rolle som historisk bindeledd mellom innland og kyst. Her serveres en norsk bål-raclette med kortreiste oster og råvarer som virkelig kommer til sin rett over ild.

Innhold i osteboksen:

  • Stekeost fra Trofors: Ligner på Halloumi, perfekt til å grilles på bålet!

  • Jærsk havsletteost: En myk ost med smak av havet

  • Camembert fra Gangstad gård – hvitmuggost som smelter perfekt over bål, kombiner gjerne med potet eller lefse.

  • Poteter – søte og saftige, ideelle til varme oster.

  • Spyd – til å tre ost og grønnsaker på og grille over åpen flamme.

Alt i boksen er valgt for å nytes varm og forteller en smakfull historie om norske mattradisjoner rundt bålet.

Pris: 390kr


Kjøttboksen

Kjøtt hyller Norges rike tradisjon for røkte pølser – både som smak og som konserveringsmetode. Her får du smaker fra hele landet, laget av de dyrene som har preget norsk matkultur i generasjoner.

Innhold i kjøttboksen:

  • Reinpølse fra Røros: varmrøkt, med søtlig og mild viltsmak. Klar for grillen.

  • Viltpølse fra Albert Idsøe i Stavanger: elg og svin i perfekt kombinasjon, god med syltet løk og sennep.

  • Lammepølse: laget av norsk lam som beiter mellom fjord og fjell, med fyldig og aromatisk smak.

Tilbehør:

  • Grov sennep, ketchup, syltet løk og ‘cowboycandy’ (søtsyltet chili).

Alt kan grilles som du selv liker det – lett varmet eller kølssvart – og nytes med eller uten lompe.

Pris: 390kr


Grønnsaksboksen

Grønnsaksboksen feirer primør- og potetsesongen – når alt er ekstra søtt, friskt og sprøtt. Sesongens beste grønnsaker blir enda bedre med litt varme og røyk fra grillen.

Innhold i grønnsaksboksen (varierer etter sesong):

  • Poteter, kål, reddiker og mais: sødmefulle og saftige råvarer som smaker fantastisk grillet.

Spør gjerne hva som er i boksen i dag – innholdet følger naturens rytme og skifter med sesongen..

Pris: 200kr


Dessertboksen

Dessertboksen byr på s’mores – på norsk vis. En lun og klissete avslutning der søtt møter syrlig og sprøtt, perfekt over grillen.

Innhold i dessertboksen:

  • Marshmallows: grilles til de er gyldne og myke.

  • Havrekjeks: sprø kjeks som gir en god crunch!

  • Brunost: norsk tvist som gir både sødme og friskhet.

  • Trollkrem: rømme blandet med tyttebær.

Smør, varm og press sammen – og nyt. En garantert grillfavoritt.

Pris: 200kr


The big dipper

Et helt hjul med Jærsk Havsletteost, grillet i flammene.
Vi kaller det norsk Rackelette.

Pris: 420kr

Lyst på noe du ikke trenger å grille selv?